Skip to content

Livet som far

Vores historie…


Jeg er Søren Drimer Pejstrup. Jeg er far til to vidunderlige drenge. Og så er jeg dyrlæge.

Jeg vil ikke bilde dig ind, at hvad jeg skriver, er sandheden. Jeg gør ikke noget forsøg på at udtrykke mig almengældende. Jeg har set for mange bøger forsøge at tage afstand fra personlige holdninger og formaninger og skrive noget i stil med at forfatteren vil give et indblik i det at være forældrer.

Det er arrogant for at forudsætter at forfatteren kender sandheden om, hvordan man skal være forældre.

Der er på en eller anden måde gået mode i begrebet dårlige forældre. Eller måske mere præcist ikke helt perfekte forældre. Måske er der bare er udtryk for at vi er hele mennesker med fejl og mangler og at vi nu tør omfavne de fejl.

Jeg foregiver ikke at jeg kender sandheden om hvordan man bedst opfører sig eller hvordan man møder sine børn på den rigtige måde. Jeg holder mig bestemt ikke tilbage for at komme med at løftet pegefinger eller give dig min mening.

Jeg vil fortælle dig hvordan jeg er far og forælder.

Hvis du kan bruge det til noget og give dig en bedre forståelse af dig selv (i lyset eller modlyset ) af min holdning er det glimrende.

Kan du ikke, har du blot fået denne oplevelse med.

/Søren

Dyrlæge og far Søren Drimer Pejstrup er vist faldet i søvn
Dyrlæge og far Søren Drimer Pejstrup er vist faldet i søvn

2012

The First Date

Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia. Gluten-free post-ironic deep v typewriter. Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia. Gluten-free post-ironic deep v typewriter.

Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia. Gluten-free post-ironic deep v typewriter.

2016

The First Holiday

Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia. Gluten-free post-ironic deep v typewriter. Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia.

Gluten-free post-ironic deep v typewriter.